Control de plagues Oficines i despatxos

Control de plagues Oficines i despatxos en tranquil·litat Plagues Girona Conplag
Control de plagues Oficines i despatxos en tranquil·litat Plagues Girona Conplag

Avui en dia les oficines i despatxos són llocs de reunió de moltes persones en els que normalment hi ha zones reservades com cuines o menjadors on empleats dinen o passen estones de descans. Les oficines compten també amb zones d’emmagatzematge de material d’oficina i papereria, llocs de preferència per a algunes espècies d’insectes.

Les plagues a les oficines i despatxos causen importants danys en equips informàtics, cables, material d’oficina i per descomptat, pot causar problemes en la salut dels empleats.

Cal prendre una sèrie de precaucions per evitar haver-hi plagues com són:

Control de plagues Oficines i despatxos i Menjar Plagues Girona Conplag
Control de plagues Oficines i despatxos i Menjar Plagues Girona Conplag

No deixar paquets de menjar oberts.

Mantenir sempre tancades les finestres o només obrir-les si tenen mosquiteres, com també mantenir la més estanca l’oficina, per evitar individus no convidats.

Evitar l’ús de moquetes, és millor fer servir parquet o terra de ceràmica per evitar que els insectes es refugiïn en els buits i per facilitar la seva detecció.
Si la teva oficina està en un edifici, és probable que no tinguis problemes. Però, què passa si és una nau o està en una zona amb vegetació? Les plantes i arbres poden ser objectiu de les plagues. Així doncs, assegurat que estan perfectament cuidats i podats. Les branques i les fulles són una ‘base d’operacions’ molt ‘llaminera’ per als insectes.

Control de plagues Deixalles de menjar Plagues Girona Conplag
Control de plagues Deixalles de menjar Plagues Girona Conplag

No obstant això, podria donar-se el cas que en la teva oficina sou amants de la vegetació i teniu plantes i tests, en aquest cas cal tenir-ne cura a la perfecció, evitant que en regar es quedi aigua estancada. Aquest és un ‘ecosistema’ perfecte per a insectes i un abeurador de rates i ratolins.

Els aparells d’aire condicionat, també necessiten molt de compte, ja que la pols, l’aigua i la humitat s’acarnissen amb aquests equips. Per això cal revisar-los un cop a l’any almenys i assegurar-se que funcionen correctament. Així evitaràs que es puguin formar nius que acabin en plaga.
La plaga d’escarabats afecta edificis d’oficines i despatxos accedint a ells a través dels sistemes de clavegueram i conductes d’aire.

Plagues de rosegadors: Aquesta és la plaga que causa més problemes a les oficines i despatxos, ja que roseguen cables, papers, equips informàtics i tot el que troba el seu pas.

Per evitar les plagues en oficines i despatxos:

Control de plagues Restes de Menjar Plagues Girona Conplag
Control de plagues Restes de Menjar Plagues Girona Conplag
  • Deixar paquets de menjar ben tancats
  • Mantenir tancades les finestres i obrir-les amb malles mosquiteres
  • Evitar les moquetes, és millor fer servir parquet o terra de ceràmica de colors clars per evitar que els insectes es refugiïn en els buits i facilitar la detecció.
  • A la cuina o menjador assegurar-se que queda neta per no atreure rosegadors, paneroles i altres insectes que poden expandir-se per altres zones de l’oficina.
  • Netejar els líquids que es vessin, per exemple al voltant de les màquines de cafè.
  • Que no quedi l’aigua estancada, en dipòsits d’aires condicionats o en el reg de les plantes.
  • Revisar els dipòsits d’aigua, és obligatori realitzar anàlisis periòdiques d’aigua com a mètode de prevenció de legionel·la.
  • Mantenir tancats els possibles accessos per als intrusos no esperats
  • Treure les escombraries diàriament.
  • Tenir ben separat les escombraries també redueix el risc de tenir plagues a l’oficina

Si tens una plaga a la teva oficina o despatx?

Enviant un equip especialitzat per avaluar la plaga i mesures d’actuació per garantir la higiene, el control i la prevenció de plagues.
☎️ 649.679.823 ☎️

Control de plagues Oficines i despatxos Plagues Girona Conplag
Control de plagues Oficines i despatxos Plagues Girona Conplag

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *