Control de plagues en Hotels, Hostals i llocs de gaudi i descans.

Plagues a Hotels, Hostals, Refugis, Albergs i altres llocs de gaudi i descans.

Control de Plagues en complexos hotelers Conplag Plagues Girona
Control de Plagues en complexos hotelers Conplag Plagues Girona

Les plagues de xinxes en hotels, hostals, albergs, refugis i altres, han crescut molt últimament.

Aquestes empreses són unes de les més vulnerables davant l’atac de plagues.

Control de Plagues en Hotels Conplag Plagues Girona
Control de Plagues en Hotels Conplag Plagues Girona

Les xarxes socials han fet que un sol incident aïllat posi en perill la reputació de tota la cadena.

El 80% dels viatgers consulta l’opinió de plagues compartida a Internet, aquesta opinió genera un dany a la reputació incalculable a la marca i que pot afectar seriosament al negoci.

Els casos d’infestació per xinxes de llit són cada vegada més freqüents, de fet, segons dades de l’Associació Nacional d’Empreses de Control de Plagues (ANECPLA), la plaga ha augmentat en l’últim lustre un 95%. D’una banda, l’augment de viatges internacionals que ha permès que transport material infestat d’un lloc a un altre. De l’altra, la resistència que les xinxes han desenvolupat a un gran nombre d’insecticides.

Control de Plagues en Hostals Conplag Plagues Girona
Control de Plagues en Hostals Conplag Plagues Girona

Amb independència de la seva categoria, qualsevol hotel pot patir una plaga de xinxes. La seva presència no està lligada a l’ordre o la higiene. El més habitual és que apareixen en transportar algun objecte infectat, ja que tenen una gran capacitat per amagar-se i passar desapercebudes en maletes, equipatge, bosses i fins i tot roba. Les xinxes poden moure fàcilment d’un espai a un altre a través de petits orificis com pot ser el cablejat elèctric. Aquests insectes, l’activitat és bàsicament nocturna, s’alimenten de sang, motiu pel qual piquen als hostes, encara que la seva mossegada causa reacció tan sols a un 30% de les persones, cosa que dificulta la seva detecció.

A part de les xinxes de llit i les paneroles hi ha altres plagues comuns que poden afectar a un hotel. La majoria es poden trobar principalment a la zona de magatzem de menjaria la cuina. En aquestes zones es poden trobar arnes, corcs, mosques de la fruita o rosegadors.

Els tractaments per al control d’aquests insectes i rosegadors, centren els seus esforços en tres zones principals de l’hotel: àrees d’alimentació, zones comuns, sales tècniques i habitacions.

Netejar les zones regularment és primordial per evitar-les, però tot i així hi ha casos en què no només amb aquestes precaucions s’aconsegueix.

Control de Plagues en el descans de la naturalesa Conplag Plagues Girona
Control de Plagues en el descans de la naturalesa Conplag Plagues Girona

Molts dels nostres clients són a prop de la natura amb dos riscos afegits els insectes de tota mena, ja que estan en un espai envejable. Els insectes aquesta sempre molt a prop. Com també hi ha molt material de fusta i el perill d’haver-hi tèrmits i corcs.

Vols tenir garanties de no tenir plagues al teu hotel?

Enviant un equip especialitzat per avaluar la plaga i mesures d’actuació per garantir la higiene, el control i la prevenció de plagues.

L’eliminació de plagues no és qüestió de sort, l’eliminació de plagues ve de la feina ben feta com en l’hostaleria d’una bona formació i una bona actitud i aptitud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *